Авто школа ДЕИВА е основана 2001 година со единствена цел да од своите кандидати направи безбеден, вешт и совесен возач високо ниво на сообраќајна култура. Долгогодишното искуство ни потврдува дека квалитетниот начин на работа и задоволните кандидати за воазчи најдобар начин да како авто школа напредуваме. Задоволниот и одлично обучен кандидат е нашата најдобра реклама која ја добиваме уште од нашите почетоци што е причина за постојаниот наш успех, напредок и развој. Авто школа ДЕИВА ви нуди квалитетна и современа практична и теоретска обука за А, Б, Ц и ЦЕ категорија спроведена од страна на професионално обучени и лиценцирани инструктори, имено Авто школа Деива може да се пофали дека е една од првите школи чии што стручни кадри беа лиценцирани и добија лиценци како дел од измените и дополнувањата на Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата се со цел зголемување на квалитетот на обуката и испитувањето на кандидатите за возачи, како и утврдување на индивидуална одговорност при евентуално незаконско постапување

5800+ ОБУЧЕНИ ВОЗАЧИ
задоволниот и одлично обучен кандидат е нашата најдобра реклама која ја добиваме уште од нашите почетоци што е причина за постојаниот наш успех, напредок и развој

22 ГОДИНИ ОБУКА
постоиме од 2001 година со единствена цел да од своите кандидати направиме безбеден, вешт и совесен возач со високо ниво на сообраќајна култура

10 ИНСТРУКТОРИ - 6 МАЖИ И 4 ЖЕНИ

професионално обучени и лиценцирани инструктори со лиценци со измените и дополнувањата на Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата

НАЈПОВОЛНИ УСЛОВИ ЗА ПЛАЌАЊЕ
најниските цени за обуки кои што се законски пропишани, можност за плаќање до 36 МЕСЕЧНИ РАТИ, попуст за уплата на целосна сума во готово, попуст за online упис и ваучери за препорачан пријател

НЕКОЛКУ ЗБОРОВИ ЗА НАС