Кондиционо возење

КОНДИЦИОНОТО ВОЗЕЊЕ СЕ ЧАСОВИ НАМЕНЕТИ ЗА ОНИЕ КОИШТО ПОСЕДУВААТ ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА МЕЃУТОА НЕ ВОЗЕЛЕ ДОЛГО ВРЕМЕ

person driving car during daytime
person driving car during daytime

Ослободете се од стравот од возењете, подигнете ја вашата самодоверба во текот на возењето, научете да паркирате помеѓу возила во реални ситуации, и обновете ги вашите возачки способности со додатните часови по возење. Во договор со нашите инструктори однапред може да закажете термин за додатни часови секој работен ден па дури и викенди, коишто часови се вршат на територија на цело Скопје.

Во консултација со возач-инструктор ќе се утврди бројот на потребни часови и ќе се возат оние релаци кои вам ви се потребни и кои најчесто ги користите

Кога вие ќе се почувствувате подготвени и сигурни зад воланот часовите може да се вршат и со ваше возило.

Закажи го својот час на 📞072 218 399