Ценовник

АВТО ШКОЛА ДЕИВА Ви ги нуди најниските цени за обуки кои што се законски пропишани.
Нудиме најповолни и најфлексибилни услови со можност за плаќање до 36 МЕСЕЧНИ РАТИ.
Нудиме и попуст за уплата на целосна сума во готово.
Сите цени на обуките се со вклучен ддв.

Пријави се online за обука и добиј попуст!