ПРЕПОРАЧАЈ ПРИЈАТЕЛ И ДОБИЈТЕ ВРЕДНОСНИ ВАУЧЕРИ

Бидејќи ние во Авто школа ДЕИВА, ги цениме нашите постоечки кандидати за возачи а особено оние кои што одвојуваат од своето драгоцено време да ги упатат другите ученици кај нас, ние би сакале тоа да го наградиме. Вие и вашиот пријател ќе добиете ваучер за препорака во вредност од 1.600 денари кој што ваучер може да го искористите за некоја од нашите услуги и сите часови за возење.
Во знак на благодарност што потрошивте дополнително време за да ги известите другите ученици за вашето одлично искуство со нас, ние би да ви понудиме ваучер за препорака во вредност од 1.600 денари кој што ваучер може да го искористите за некоја од нашите услуги и сите часови за возење.

Штом лицето што сте го упатиле, изврши упис на некоја од обуките за возење кај нас, вам ќе ви биде издаден ваучерот, а исто така ваучер од 1.600 денари ќе му биде издаден и на лицето кое што вие го упатувате.
Во знак на благодарност што потрошивте дополнително време за да ги известите другите ученици за вашето одлично искуство со нас, ние би да ви понудиме ваучер за препорака во вредност од 1.600 денари кој што ваучер може да го искористите за некоја од нашите услуги и сите часови за возење.

Штом лицето што сте го упатиле, изврши упис на некоја од обуките за возење кај нас, вам ќе ви биде издаден ваучерот, а исто така ваучер од 1.600 денари ќе му биде издаден и на лицето кое што вие го упатувате.

Едноставно пополнете го формуларот подолу и ние ќе ви го испратиме ваучерот по е-пошта директно до вас

Име*
Презиме*
Телефон*
E-mail*
Име на препорачан пријател*
Презиме на препорачан пријател*
Телефон*
E-mail*
Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.