social image
Авто школа ДЕИВА е основана 2001 година со единствена цел да од своите кандидати направи безбеден, вешт и совесен возач високо ниво на сообраќајна култура. Долгогодишното искуство ни потврдува дека квалитетниот начин на работа и задоволните кандидати за воазчи најдобар начин да како авто школа напредуваме. Задоволниот и одлично обучен кандидат е нашата најдобра реклама која ја добиваме уште од нашите почетоци што е причина за постојаниот наш успех, напредок и развој.   Прочитај повеќе...

НАШИТЕ УСЛУГИ

Практична обука

Практична обука за А, Б, Ц и ЦЕ категорија спроведена од страна на професионално обучени и лиценцирани инструктори. 

Кондиционо возење

Кондиционото возење се часови наменети за оние коишто поседуваат возачка дозвола меѓутоа не возеле долго време. 

Теоретска обука

Авто школа ДЕИВА ви нуди квалитетна и современа теоретска обука за А, Б, Ц и ЦЕ категорија.

Зошто да не одберете нас?

Долгогодишното искуство ни потврдува дека квалитетниот начин на работа и задоволните кандидати за воазчи најдобар начин да како авто школа напредуваме. Задоволниот и одлично обучен кандидат е нашата најдобра реклама која ја добиваме уште од нашите почетоци што е причина за постојаниот наш успех, напредок и развој. 
Ние во Авто школа ДЕИВА, ги цениме нашите посоечки кандидати за возачи а  особено оние кои што одвојуваат од своето драгоцено време да ги упатат другите ученици кај нас.
 
Во знак на благодарност што потрошивте дополнително време за да ги известите другите ученици за вашето одлично искуство со нас, ние би сакале тоа да го наградиме и  да ви понудиме ваучер за препорака во вредност од 1.600 денари кој што ваучер може да го искористите за некоја од нашите услуги.
АВТО ШКОЛА ДЕИВА Ви ги нуди најниските цени за обуки кои што се законски пропишани.
Нудиме најповолни и најфлексибилни услови со можност за плаќање до 18 МЕСЕЧНИ РАТИ .
Нудиме и попуст за уплата на целосна сума во готово, заради тоа контктирајте не за да дознаете за текковните промоции и попусти.