Пријавете се online и добијте дополнителен попуст

АВТО ШКОЛА ДЕИВА Ви ги нуди најниските цени за обуки кои што се законски пропишани.

Доколку се пријавите online за користење на нашите услуги, ние ќе ви дадеме допонителен попуст. Едноставно пополнете го формуларот, а нашиот тим ќе ве исконтактира за сите дополнителни прашања и информации.

Нудиме најповолни и најфлексибилни услови со можност за плаќање до 18 МЕСЕЧНИ РАТИ.

Нудиме и попуст за уплата на целосна сума во готово.Сите цени на обуките се со вклучен ддв.

ЕДНОСТАВНО ПОПОЛНЕТЕ ГО ФОРМУЛАРОТ ПОДОЛУ, ВНЕСЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ПОДАТОЦИ, ОДБЕРЕТЕ ЈА КАТЕГОРИЈАТА И ДОБИЈТЕ ДОПОЛНИТЕЕЛН ПОПУСТ

Име*
Презиме*
Телефон*
E-mail*
Изберете категорија*