Квалитетна и современа теоретска обука за А, Б, Ц и ЦЕ категорија

Авто школа ДЕИВА ви нуди квалитетна и современа теоретска обука за А, Б, Ц и ЦЕ категорија спроведена од страна на професионално обучени и лиценцирани инструктори.

Авто школа Деива може да се пофали дека е една од првите школи чии што стручни кадри беа лиценцирани и добија лиценци како дел од измените и дополнувањата на Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата се со цел зголемување на квалитетот на обуката и испитувањето на кандидатите за возачи, како и утврдување на индивидуална одговорност при евентуално незаконско постапување.
Прашања за учење за одредена категорија