Најнови блог статии

ДАЛИ СЕ ЖЕНИТЕ ПОЛОШИ ВОЗАЧИ ОД МАЖИТЕ? 06.3.2023 Дали жените навистина се полоши возачи од мажите? Види детали
Зошто теоретската настава е еднакво важна како и п... 23.1.2023 Зошто е ва=на теоретската настава? Теоретска и практичната настава се неразделни делови од програмата за обука на кандид... Види детали
ВОЗЕЊЕ ВО УСЛОВИ НА МАГЛА 07.12.2022 Возеење во магла и услови на намалена видливост. Авто школа деива Ви дава совети и насоки како да возите во овие услови Види детали
Види ги сите нови блог статии