Сите блог статии

Блог статии што го содржат тагот возачка дозвола

Препорачано

Зошто теоретската настава е еднакво важна како и практичната настава

Зошто е ва=на теоретската настава? Теоретска и практичната настава се неразделни делови од програмата за обука на кандидатите за возачи и истите се задолжителни во сите авто школи на теритеорија на Р.Македонија.

Прочитај повеќе

Најнови блог статии

Зошто теоретската настава е еднакво важна како и п... 23.1.2023 Зошто е ва=на теоретската настава? Теоретска и практичната настава се неразделни делови од програмата за обука на кандид... Види детали
ВОЗЕЊЕ ВО УСЛОВИ НА МАГЛА 07.12.2022 Возеење во магла и услови на намалена видливост. Авто школа деива Ви дава совети и насоки како да возите во овие услови Види детали
СООБРАЌАЈНИ ЗНАЦИ 29.11.2022 Правила за сообраќајните знаци Види детали
Види ги сите нови блог статии