Сите блог статии

Блог статии што го содржат тагот авто школа

Зошто теоретската настава е еднакво важна како и практичната настава

Зошто е ва=на теоретската настава? Теоретска и практичната настава се неразделни делови од програмата за обука на кандидатите за возачи и истите се задолжителни во сите авто школи на теритеорија на Р.Македонија.

Прочитај повеќе

Најнови блог статии

ДАЛИ СЕ ЖЕНИТЕ ПОЛОШИ ВОЗАЧИ ОД МАЖИТЕ? 06.3.2023 Дали жените навистина се полоши возачи од мажите? Види детали
Зошто теоретската настава е еднакво важна како и п... 23.1.2023 Зошто е ва=на теоретската настава? Теоретска и практичната настава се неразделни делови од програмата за обука на кандид... Види детали
ВОЗЕЊЕ ВО УСЛОВИ НА МАГЛА 07.12.2022 Возеење во магла и услови на намалена видливост. Авто школа деива Ви дава совети и насоки како да возите во овие услови Види детали
Види ги сите нови блог статии