Сите блог статии

Блог статии од Новости

Задолжително поседување зимска опрема во возилата започнува од 15 ноември

Користењето и носењето зимска опрема во возилата се пропишани во член 361 од Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата во согласност со кој моторните возила и мобилните машини кога учествуваат во сообраќај на пат, во периодот од 15 ноември до 15 март, задолжително треба да поседуваат пропишана зимска опрема.

Прочитај повеќе

Најнови блог статии

Совети за родителите кои сакаат да ги запишат свои... 06.3.2022 Што треба да знаат родителите пред да ги запишат своите деца во авто школа Види детали
Услови за упис во авто школа 27.2.2022 Кои услови треба да бидат исполнети за да може да се полага за возачка дозвола и да се добие возачка дозвола Види детали
На што треба да обрнете внимание при изборот на ав... 20.2.2022 На што треба да обрнете внимание при изборот на авто школа?Сите работи кои треба да ги знаете пред да ја одберете вистин... Види детали
Види ги сите нови блог статии